¿amiguismo, incapacitat o com cridar-lo?





Fa uns dies vaig penjar unes fotos on es podia veure alguns cotxes mal aparcats.

Avui poso alguns més, però posar sobretot atenció en el cotxe negre de marca Renault aparcat sobre la plaça RIENO DE MALLORCA, en la calli Escoles Pies.

Allí on està aparcat sol haver un cadenat en la pilona que normalment retira la brigada per a realitzar tasques en aquesta plaça.

Però aquest cotxe és més que evident que NO pertany a la brigada, ni està identificat com cotxe afectat a tasques de l'ajuntament.

I si encara fos així, és un insult per a la resta dels contribuents de la vila, sent que a escassos metres està el pàrquing municipal, consti que eren més de les 10 del matí.

Un altre dels cotxes se li vé sobre el carrer Coronel Morella en més que clar contrasentit, i per si fos poc, obstaculitzant el pas de vianants, allí estava pintat un pas de vianants.

Clar que si aquest pas de vianants fos el del MIAMI segur que s'hagués pintat a les poques hores d'haver reparat el carrer, però, aquí no hi ha amics als quals salvaguardar la seva integritat física, faltaria més.

En la foto d'avui pot veure's que ara sí han pintat novament el pas de vianants, pel que l'actitud incívica, irresponsable i arrogant del propietari del cotxe així com la pasmosa passivitat dels urbans deixa en clar d'una banda el amiguismo, per un altre la ineficàcia d'un cos que no està a l'altura del sou que se li paga i per un altre, tant el regidor a càrrec com la pròpia caporal haurien de s'ésser degudament advertits per aquests clarísimos atropellaments.

.. Clar que això no es farà per que segur MR B dirà que és una campanya de desprestigio a la seva gestió gestió?.

Una perla més del inconmensurable collaret de CRIDANERA PERMISSIVITAT segons és clar, qui sigui l'infractor.

No es llegix, ni es contesta gens per part d'ells ni de bon tros se surt a l'encreuament de res senzillament per que les irregularitats estan a la vista, però el que no està a la vista és el cos d'urbans posant ordre.

Un cos d'urbans amb més d'un vehicle per a moure's, amb diversos funcionaris, però és notori que ni estan degudament motivats ni li interessa (sempre segons qui) posar ni sancions ni advertir verbalment a depèn quin ciutadà.

Segur que més d'un ha reconegut a aquests cotxes el mateix que als quals vaig penjar dies passats, algú va comentar que el cotxe color plata pertence a un funcionari de l'ajuntament, serà que se li va aplicar multa més sanció disciplinària? o es perdran molts vots si així es fa? o se li va posar la multa però després es va trencar?

El tema que els contribuents de Puigcerdá paguen per una policia urbana efectiva, vé com la grua actua segons qui i vé com es fa els ulls grossos segons qui.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Sin arraigo por no "participar en redes sociales"

Los extranjeros estrenamos nuevo NIE con chip

Cursos para Inmigrantes sin papeles 2023- Solicítalos Gratis